23948sdkhjf

Bedre tilskudsordninger til installatører

Flere vvs- og el-installatører ventes at bruge energiselskabernes tilskudsordninger efter, at Tekniq har indgået samarbejdsaftaler med Tre-For og NRGI.
I juni annoncerede Tekniq to nye samarbejdsaftaler med energiselskaberne Tre-For og NRGI. Tekniq, Installatørernes Organisation har dermed samarbejdsaftaler med fem energiselskaber. De tre andre er SEAS-NVE, EOF/DEBRA og HMN Naturgas.

Aftalerne betyder, at installatørerne landet over har bedre muligheder for at hente tilskud hjem til kunderne via energiselskaberne. Og det lader der også til at være behov for.

Tyder på at aftaler øger brug af tilskud
En undersøgelse foretaget blandt Tekniqs medlemmer i november 2011 viste, at kun 25 procent af installatørerne ofte elle altid benytter sig af energiselskabernes tilskudsordninger. Samtidig var det hele 66 procent som svarede at de sjældent eller aldrig brugte tilskudsordningerne. Det skriver Dansk VVS.

I Nordjylland og på Sjælland, hvor der på det tidspunkt allerede fandtes samarbejdsaftaler, var tallene dog et pænt stykke over landsgennemsnittet. Således svarende 40 procent af de nordjyske installatører, at de altid eller ofte brugte tilskudsordningerne, mens tallet på Sjælland var 36 procent.

- Derfor er det realistisk at forvente, at vi med de fem aftaler, herunder nogle meget store energiselskaber, vil se, at langt flere installatører benytter sig af muligheden. Alene det, at kendskabet til ordningerne bliver udbredt, vil gøre en forskel. Det gavner både Tekniqs installatører, der kan give kunden et bedre tilbud, og kunden selv, lyder vurderingen fra chef for teknisk afdeling i Tekniq, Christian Jarby, til Dansk VVS.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093