23948sdkhjf

Gang i 2.500 m² videnpark

Ved Rønde på Syddjurs er der nu enighed om at etablere en videnpark, der ventes at tiltrække op mod 1.500 arbejdspladser.
Syddjurs Kommune er klar til at sætte gang i den fem år gamle plan om at etablere en videnpark.

Videnparken vil dække et areal på 8-15 ha. En 2.500 m² hovedbygning skal alene have plads til 40 firmaer, mens 10 omkringliggende matrikler også kommer til salg. Det skriver P4 Østjylland.

Videnparken kommer til at omfatte både konference- og uddannelsesfaciliteter for såvel videnparkens beboere som øvrige virksomheder og ildsjæle.

Økonomi falder på plads
Placeringen tæt ved motorvej med hurtig adgang til Aarhus og den internationale lufthavn i Tirstrup skal være med til at skabe op mod 1.500 arbejdspladser i kommunen:

- Vi ligger i Aarhus Nord-distriktet. Og vi ved, at mange i Aarhus søger lidt ud af byen for at etablere sig. De udnytter blandt andet den viden, der kommer på uddannelsesinstitutionerne i Aarhus, siger erhvervsdirektør i Syddjurs Kommune, Søren Holm, til DR Østjylland.

Anlægsomkostningerne ligger på anslået 18,2 mio. kr. Heraf ventes 3,5 mio. kr. at blive afsat til projektet ved denne uges møde i Økonomiudvalget i Syddjurs Kommune.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094