23948sdkhjf

Stor interesse for hospitalsbyggeri

Både store og mellemstore entreprenører byder ind på de 13 fagentrepriser på det nye psykiatrihospital i Slagelse. Interessen varierer dog mellem entrepriserne.
Byggeriet af det nye psykiatrihospital i Slagelse skal have lokalt islæt, hvis det står til Region Sjælland. Fra politisk hånd har man derfor valgt at hospitalsbyggeriet blev udbudt i 13 mindre entrepriser , så lokale virksomheder har en mulighed for at få del i opgaverne.

Interessen fra entreprenører og byggefirmaer har da også vist sig at være fin på de fleste af entrepriserne. Det er dog ikke alle områder, som tiltrækker sig lige stor interesse, oplyser projektchef Henrik Bendix Olsen til Licitationen.

- For langt de fleste entreprisers vedkommende er der rigtigt mange bydere, selv om vi som bygherre da gerne havde set endnu flere, men på et par af entrepriserne ser det lidt mere tyndt ud.

Problem på enkelte fagentrepriser
Hvor interessen er begrænset og hvor der er nok bud, ønsker projektlederen ikke at oplyse. Om man når målsætningen om seks prækvalificerede budgivere på hver af de 13 fagentrepriser er dog usikkert:

- Nu skal vi have vurderet de enkelte entreprenørers egnethed, og hvis der på et par af entrepriserne er nogle, der ikke klarer den test, så kan det knibe med at få seks prækvalificerede, mens der på en række andre ikke forventes at blive problemer, siger Henrik Bendix Olsen til Licitationen.

Totalrådgiveren skulle nu se nærmere på de indkomne bud.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079