23948sdkhjf

Byggeboom i Aarhus holder gang i forretningen

Tømrerfirmaet Erik Jensen, Kragelund A/S har netop sikret sig endnu en stor opgave på havnen i Aarhus.
Store byggerier som Lighthouse og Isbjerget har på det seneste bidraget godt til forretningen hos Erik Jensen, Kragelund A/S, og tømrerfirmaet fra Løsning i Østjylland kan se frem til endnu mere arbejde på Aarhus Havn:

- Omkring 60 af vores ca. 70 medarbejdere er lige nu beskæftiget med byggeopgaver i Aarhus, primært på havnen, og vi har lige fået en ny entreprise på et byggeri på Aarhus Havn, som sikrer beskæftigelse for 25-30 medarbejdere de næste to år, siger ejer og direktør, Lars Bilberg, til Horsens Folkeblad.

Hidtil største enkeltopgave
Den nye entreprise omfatter tømrer- og snedker-arbejde på byggeriet af Navitas Park.

- Det bliver i omfang vores hidtil største enkeltopgave. Navitas bliver på 57.000 m², og vi skal bl.a. sætte 35.000 m² gipsvæg op i den nye bygning, fortæller Lars Bilberg, hvis firma aktuelt er involveret i hele fire større byggerier på Aarhus Havn.

Siden 2011 har Erik Jensen, Kragelund konstant haft mellem 40 og 80 medarbejdere beskæftiget i Aarhus. Lige nu har firmaet byggeopgaver i Aarhus for 70-75 mio. kr., og Lars Bilberg forventer, at han i løbet af efteråret skal ansætte 10-30 ekstra medarbejdere til de opgaver, som allerede er i ordrebogen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095