23948sdkhjf

Tilfredsstillende resultat fra Henneby Nielsen

Henneby Nielsen Rådgivende Ingeniørfirma kom ud af 2011 med et mindre underskud. Opgradering af projekteringsarbejdet skal være med til at styrke firmaet fremadrettet.
Det rådgivende ingeniørfirma med base i Odense kom ud af 2011 med et underskud på -308.964 kr. Året før kunne firmaet fremvise et overskud på 338.000 kr.

- Resultatet svarer til de prognoser, der ved årets begyndelse blev lagt, og betragtes som tilfredsstillende, skriver firmaets ledelsen om udviklingen.

I 2011 havde Henneby Nielsen Rådgivende Ingeniørfirma et dækningsbidrag på 9,1 mio. kr. i 2011. Året før var det 9,3 mio. kr.

Firmaets egenkapital var ved udgangen af 2011 på 2 mio. kr.

Opgradering styrker selskabet
I løbet af 2011 indgik selskabet indgået en række flerårige rammeaftaler med større bygherreorganisationer.

- Dette forventes at medvirke til at stabilisere driften i et marked, som er præget af reduceret aktivitet og deraf følgende overkapacitet og stærk priskonkurrence, skriver ledelsen i årsrapporten og tilføjer:

Fra begyndelsen af 2012 har ledelsen ønsket at styrke selskabets markedsposition, og man har igangsat en opgradering af virksomhedens projekteringsarbejde ved implementering af den nyeste viden indenfor digitaliseret byggeri.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081