23948sdkhjf

Stort fremgang for Erik Lytzen

Overskuddet voksede med små halvanden million hos el-firmaet Erik Lytzen A/S i 2011.
2011 blev et fremgangsrigt år for Erik Lytzen i Hjørring.

Firmaets bruttoresultat blev 26,3 mio. kr., hvor det året før var 20,6 mio. kr. Driftsresultat var ligeledes forbedret, og var på 4 mio. kr., mod 447.000 kr. i 2010.

Bundlinjen viste et overskud efter skat på 2,6 mio. kr., mens det i 2011 var på blot 127.000 kr. Ledelsen betegner da også resultat som 'tilfredsstillende' i årsrapporten.

Ved årets begyndelse fusionerede firmaet med søsterselskabet Levorsen & Jørgensen A/S. Også ved indgangen til 2012 er firmaets struktur ændret.

Sammenlægning giver mulighed for effektiviseringer
Den 1. januar 2012 valgte bestyrelsen at sammenlægge Erik Lytzen A/S og Lytzen VVS A/S ud fra en forventning om, at det kan give en række muligheder for effektivisering og rationalisering i de to firmaer.

Som følge af ovennævnte har bestyrelsen valgt at tydeliggøre ledelsesstrukturen i Erik Lytzen a/s, og samtidig fortsætte det glidende generationsskifte der blev påbegyndt for 11 år siden. Den største ændring består i, at der fremover vil være fire sideordnede direktører, med hver deres ansvarsområder.

Lars Libak er senior direktør, Lars Jensen er direktør for afdelingerne i Hirtshals og Bindslev, Anders Nielsen er direktør for el-afdelingen og Thomas Nielsen er direktør for ventilation, VVS, energi og køl.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.793