23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Carlsberg Byen Campus A/S
Jan Sten Hansen, Lars Holten og Morten Gunnar Fossum er indtrådt i bestyrelsen i Carlsberg Byen Campus A/S, som er et nystiftet selskab stiftet af Carlsberg Byen Ejendomme P/S.

Samtidig er Lars Holten tiltrådt som administrerende direktør (kilde: BIQ.dk).

DS Håndværk & Industri
Fleming Frederiksen er blevet valgt som næstformand for DS Håndværk & Industri for en treårig periode.

DS Håndværk & Industri er arbejdsgiver- og brancheforening for 2.400 små og mellemstore industri-, maskin-, smede- og vvs-virksomheder med i alt ca. 24.000 ansatte.

Fibo Intercon
Lennart Qvist er blevet ansat som administrerende direktør hos Fibo Intercon. Han kommer fra en stilling som vice president forecast & planning hos Vestas (kilde: Dagbladet Ringkøbing-Skjern).

Fibo Intercon producerer og leverer mobile, semimobile og stationære blandeanlæg, maskinudstyr og komplette produktionsanlæg til den globale betonindustri.

Inventilate Holding ApS
Thomas Villum Folmann er indtrådt som formand for bestyrelsen hos Inventilate Holding Aps i stedet for Peter Smedegaard, der dog fortsætter som menigt bestyrelsesmedlem (kilde: Jyllands-Posten).

InVentilate udvikler og leverer energibesparende mikroventilationssystemer til kontorer, skoler, daginstitutioner og boliger.

Jydsk Vindueskompagni A/S
Birgitte Andersen er indtrådt i bestyrelsen hos Jydsk Vindueskompagni A/S i stedet for Peter Henrik Falk (kilde: BIQ.dk).

Jydsk Vindueskompagni A/S er producent af vinduer og døre i træ, træ-alu, mahogni og plast.

NCC Construction Danmark
Klaus Kaae er blevet udnævnt til administrerende direktør og forretningsområdechef for NCC Contruction Danmark og får dermed plads i koncernledelsen.

Læs også: Ny chef hos NCC Construction Danmark

Niras
Søren Hageman Christensen er blevet udnævnt til direktør for Niras’ aktiviteter inden for vandafledning, klimatilpasning og energiforsyning (kilde: Børsen).

Rambøll
Alun Thomas er blevet ansat som leder af Rambølls tunnelafdeling. Han kommer fra en lederstilling hos Mott MacDonald (kilde: Børsen).

Rubow Arkitekter A/S
Steen Martin Rubow er udtrådt af bestyrelsen hos Rubow Arkitekter A/S (kilde: BIQ.dk).

Viega A/S
Kent Nielsen er tiltrådt som administrerende direktør hos Viega A/S (kilde: Berlingske Tidende).

Viega A/S er en del af tyske Viega GmbH & Co. KG, som er leverandør af rørsystemer, installationsvægge og afløbssystemer til blandt andet boligbyggeri, industrianlæg og skibsindustrien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079