23948sdkhjf

"Et af Aarhus’ sidste store og bynære udviklingsområder” skifter hænder

Arlas store grund i Aarhus-bydelen Viby får ny ejer.

Ejendomsudvikleren 1927 Estate har netop vundet udbuddet af grunden, Skanderborgvej 275 i Viby J, der betegens som et af Aarhus’ sidste store og bynære udviklingsområder. Nu skal området forvandles til et nyt boligområde med det gode byliv i fokus, skriver udvikleren med hovedsæde i Aarhus i en pressemeddelelse.

– Vi har store ambitioner for området, som kommer til at bygge på de erfaringer og de kompetencer, vi har opbygget inden for bæredygtige tiltag. Her er et projekt, der både kan rumme biodiverse tiltag, funktionsoptimerede mikroboliger med lavt ressourceforbrug samt udnytte de mange fordele deleøkonomiske tiltag kan bidrage med, til glæde for beboerne, siger adm. direktør i 1927 Estate, Søren Hampen Kristensen, i pressemeddelelsen.

Det er langt fra første gang, at 1927 Estate udvikler et af de helt store boligområder i Aarhus.

Selskabet har tidligere udviklet cirka 50.000 kvm bolig på Lystrupvej i Aarhus, og inden længe påbegyndes sidste etape på den gamle Gasa-grund i Aarhus, hvor cirka 70.000 kvm er blevet udviklet. 

4. og 5. generation i ejerkredsen

1927 Estate er et areal- og ejendomsudviklingsselskab med hovedkontor i Aarhus samt afdelinger i København, Hobro og Esbjerg.

Selskabet er i dag ejet af 4. og 5. generation samt en ny investorkreds, der tiltrådte i 2019.

Aktuelt har 1927 Estate 2.500 boliger i pipelinen til samarbejdspartnere og egen portefølje.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093