23948sdkhjf

Byggestart på nyt domicil til vandværk

Den 21. juni går byggeriet på Mariagerfjord Vands nye renseanlæg samt drifts- og administrationsbygning ved Hadsund i gang.
Licitationen er afholdt og kontrakterne underskrevet, og den 20. juni sættes byggeriet så i gang på Mariagerfjord Vand A/S nyt domicil og renseanlæg på Islandsvej ved Hadsund. Det skriver Fjordavisen.dk.

Byggeriet er kulminationen på en langvarig proces, som mundede ud i en beslutning om anlæggenes placering. Efter at have udbudt totalentreprisen i 2011-2012 er der så indgået kontrakter om renseanlægget og drifts- og administrationsbygningen, og byggeriet går sættes altså nu i gang.

Lille del af massive investeringer
Drifts- og administrationsbygningen skal være indflytningsklar inden sommerferien 2013. Det nye domicil kommer fremover til at danne rammen for alle Mariagerfjord Vands 35 ansatte. Renseanlægget skal først tages i brug omkring efterårsferien 2013.

Mariagerfjord Kommune investere ca. 350 mio. kr. i renseanlæg, ledningsanlæg og drifts- og administrationsbygning for at fremtidssikre spildevandsrensningen i kommunen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.077