23948sdkhjf

Stor solcelleopgave til ventilationsfirma

Nordjysk Luftteknik A/S begyndte først at arbejde med solceller sidste efterår. Allerede nu har firmaet haft en stor opgave med solcelleanlægget på Strandby Skole.
Som navnet antyder, er Nordjysk Luftteknik A/S' kerneområde ventilation til industri og private. Sidste efterår tog firmaet dog solceller ind som arbejdsområde. En beslutning som allerede har kastet den første store opgave af sig.

Ved årsskiftet vandt Sæby-firmaet således opgaven med et stort solcelleanlæg ved Strandby Skole, som Frederikshavn Kommune havde haft i udbud.

- Alt er gået som planlagt. Det er sat i drift og alt kører som det skal, forklarer direktør i Nordjysk Luftteknik, Jens Mølgaard, om anlægget, der kan producere knap 70.000 kW.

Stadig i opstartsfasen
Til trods for den store opgave på Strandby Skole er solceller fortsat et arbejdsområde på linjen med resten af virksomheden arbejde.

- Vi er stadig ved at løbe det i gang, forklarer Jens Mølgaard til Building Supply.

Direktøren uddyber dog, at virksomheden nu er i gang med at lave solcelleanlæg på private huse. En opgave der i mindre omgang udføres i samarbejde med installatører.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094