23948sdkhjf

Nyt p-hus med 550 pladser i Randers

Efter et års byggeaktivitet er et nyt stort p-hus netop åbnet ved Regionshospitalet Randers. Byggeriet er opført af MT Højgaard.
- Det har i mange år ikke altid været let at finde en ledig p-plads ved hospitalet. Det bliver anderledes nu, hvor vi kan tilbyde parkering i et p-hus med plads til over 550 biler.

Det siger hospitalsdirektør Thomas Pazyj, der glæder sig over, at det netop indviede p-hus sikrer bedre parkeringsmuligheder til patienter, pårørende samt 1.700 medarbejdere ved Regionshospitalet Randers.

P-huset er opført som et Offentlig-Privat-Partnerskab, hvor et konsortium bestående af Dnb NOR, Dan-Ejendomme og MTHøjgaard finansierer, opfører og driver parkeringshuset, som hospitalet så lejer sig ind i.

Startskud til ny akutmodtagelse
Med det færdige p-hus er en afgørende forudsætning for en kommende stor udvidelse af hospitalet på plads. Byggeriet af hospitalets nye akutmodtagelse skal nemlig ligge på den nuværende store parkeringsplads foran hospitalet langs Skovlyvej.

- Selvom det nye byggeri medfører, at vi lukker den store parkeringsplads, får vi med p-huset alligevel markant flere p-pladser end hidtil, forklarer Thomas Pazyj.

Byggeriet af akutmodtagelsen begynder allerede i juni og samtidig lukker både parkeringspladsen og hospitalets indgang 4.

- Det er en meget benyttet og central indgang, som vi er nødsaget til at lukke, men med det nye p-hus vil det for langt de fleste alligevel være mest naturligt at benytte hovedindgangen. Samtidig med ændringerne forbedrer vi den indendørs skiltning i de store og langstrakte bygninger. Det tror vi vil gøre det lettere for patienter og pårørende at finde frem til deres mødested, siger Thomas Pazyj.

Lukningen af indgang 4 betyder, at patienter og pårørende fremover i stedet skal benytte sig af primært af indgang 1, der også hospitalets hovedindgang.

Læs også:
Første spadestik til ny akutmodtagelse i Randers
MT Højgaard vinder akutafdeling i Randers
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078