23948sdkhjf

Cembrit opruster i salgsafdelingen

Henrik Risager Andersen er blevet forfremmet til salgschef i Cembrit. To af virksomhedens øvrige medarbejdere har også fået nye titler.
Henrik Risager Andersen er med virkning fra 1. maj 2012 forfremmet til ny salgschef for forhandlersalg i Cembrit.

I den nyoprettede stilling som salgschef vil 41-årige Henrik Risager Andersen i samarbejde med Cembrits forhandlerkonsulenter få til opgave at koordinere aktiviteterne vedr. salg til forhandlere. Stillingen er oprettet som et strategisk skridt i en styrkelse af Cembrits salgsindsats, hvor ansvaret for eksternt salg opdeles i forhandlersalg og projektsalg.

Henrik Risager Andersen blev udlært murer i 1991 og færdiggjorde i 2007 akademi-merkonom-uddannelsen i international markedsføring. Derudover har han en MBA i forhandlingsteknik.

Henrik tiltrådte i første omgang en stilling som salgskonsulent i Cembrit i 1997, men startede egen virksomhed – murer- & ingeniørfirmaet Risager & Thisgaard – i 2000. I 2004 var han tilbage ved Cembrit som salgskonsulent, hvilket også er den stilling, han netop er fratrådt.

Ny salgskoordinator og ny salgskonsulent
Desuden er Maj-Britt Møller , 41 år, tiltrådt som ny salgskoordinator i Ekstern Salg pr 1. maj 2012. Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor Maj-Britt Møllers primære ansvarsområde bliver udvikling af Cembrits CRM-system samt opfølgning på kundeaktiviteter. Stillingen er et strategisk skridt i forbindelse med opnåelse af en stærkere intern salgsbackup-funktion.

Maj-Britt Møller er uddannet eksportingeniør med specialisering i byggelinjen. Hun har senere arbejdet som ingeniør både ved Unicon Beton, Lilleheden Limtræ, DS Stålkonstruktion og Cembrit Holding. Hun startede sin karriere hos Cembrit i 2005 som teknisk rådgiver/ingeniør i Teknisk Afdeling.

Endelig er Troels Brix Nielsen , 26 år, tiltrådt som ny salgskonsulent i Ekstern Salg pr. 1. maj 2012. I stillingen vil han stå for uddannelse af håndværkere i Cembrits produkter, herunder James Hardie-produkter, for dermed at sikre, at tømremestrene får størst muligt produktkendskab.

Troels Brix Nielsen er uddannet salgsassistent ved Schmolz+Bickenbach i Nørresundby i 2007, hvorefter han fortsatte sin karriere som salgsassistent i Intern Salg ved Cembrit. Han er netop ved at afslutte en videreuddannelse, hvor han opnår Graduate Certificate i Business Administration (HD).

Gennem årene har Troels fået stor erfaring med både Cembrits produkter og kunder og har ligeledes afholdt og deltaget i messer og udstillinger i Cembrits forhandlerled.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109