23948sdkhjf

Fodgaard overtager konkurrent

Fodgaard Kraner & Løfteudstyr har opkøbt konkurrenten Parder Lifting & Lashing og overtager deres aktiviteter i Lindø Industripark ved Munkebo.
Parders kerneområder er salg, afprøvning og servicering af løfteudstyr. Programmet omfatter bl.a. traverskraner, svingkraner, taljer, løfteudstyr, kranskinner, strømtilførsel og radiostyringer.

Med mange aktiviteter i offshore-branchen passer opkøbet af Parder Lifting & Lashing godt med Fodgaards aktiviteter - herunder i offshore-branchen, hvor man er leverandør af ikke bare kraner og løfteudstyr, men også eksplosionsbeskyttet materiel. Direktør i Fodgaard, Peter Lykke Thomsen, fortæller:

- Opkøbet af Parder vil give os flere muligheder inden for wireområdet, som vi ikke havde i virksomheden før. Derudover passer det fint i vores vækststrategi, at vi nu kan tilbyde fuldt program til vores kunder i både offshore- og vindmøllesegmentet. Vi er meget tilfredse med en beliggenhed på Lindø, og vi vil udover købet af Parder foretage yderligere investeringer i anlægsaktiver til styrkelse af forretningsgrundlaget. Vi er naturligvis meget tilfredse med, at såvel sælger som medarbejderne fra Parder, har set Fodgaard som den rette ejer, og at medarbejderne ser frem til at videreføre de gode relationer i et nyt ejerskab hos Fodgaard.

Tre afdelinger
Selve placeringen på Lindø Industripark ser Fodgaard som noget nær optimal, da man allerede har en lang række kunder og samarbejdspartnere her. Efter købet har Fodgaard afdelinger i Hvidovre på Sjælland, i Stilling ved Skanderborg og nu på Lindøværftet på Fyn.

Den hidtidige ejer af Parder, Michael Hermansen, har valgt at sælge, da han skal deltage i nye aktiviteter i familiens selskab PHX Holding A/S.

- Jeg har haft en rigtig god tid med at opbygge Parder, og derfor har det også været vigtigt for mig at finde den rigtige ejer. Jeg skal bruge min tid andet sted, men jeg er sikker på, at såvel kunder, medarbejdere og Fodgaard får glæde af købet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094