23948sdkhjf

Markedsleder har store forventninger til energirenoveringer

Kemp & Lauritzen, som oplevede stor fremgang i 2011, ser et kæmpe potentiale i markedet for energirenoveringer.
Kemp & Lauritzen har netop præsenteret et 2011-regnskab, hvor omsætning var øget til 1,9 mia. kr., mens resultat før skat var vokset til knap 40 mio. kr.

Læs mere i: Forrygende fremgang for Kemp & Lauritzen .

Fremadrettet er der planer for, hvor selskabet skal slå til for at fastholde fremgangen. For mens byggeriet generelt har det svært, ventes et af de nye spændende markeder i de kommende år at blive energirenovering, hvor opgaven med at gøre landets bygningsmasse mindre energiforbrugende udgør et kæmpe forretningsområde, som først nu er ved at blive realiseret. Energi udgør en stigende udgift i virksomhedernes regnskaber, og derfor bliver det mere fordelagtigt at investere i forbedring af bygningerne.

- På sigt har dette område potentialet til at udgøre et fjerde forretningsben i koncernen, men det kræver, at markedet efterspørger kompetencerne, og kunderne ønsker at foretage investeringerne i energioptimering. For potentialet er samlet set enormt, der kan spares milliardbeløb på energiregningerne i bygningsmassen, og vi oplever en markant stigende interesse for området, forklarer adm. direktør Allan Jørgensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.1