23948sdkhjf

Aarhusiansk ejendomsudviklingskoncern rokerer i toppen

Ejendomsudvikleren Domis skifter ud i toppen, og Elsebeth Gutheil Stoker er netop udnævnt som adm. direktør.

Udnævnelsen betyder, at John Skovbjerg fratræder sin stilling som adm. direktør. Dog fortsætter han som projektdirektør med ansvar for en række projekter og opgaver i Domis-regi. Derudover søger finansdirektør Per Lilholt nye arbejdsmæssige udfordringer og fratræder derfor sin stilling efter 11 år i Domis.

Domis 

  • Domis beskæftiger sig med udvikling, investering og drift af boligejendomme.
  • Virksomheden er ejet af Hommelhoff-familien med ejendomsudvikler og grundlægger af Formuepleje Claus Hommelhoff ved roret.
  • I 2020 kunne virksomheden desuden fejre 10-års jubilæum.

Kilde: Domis

Den nyudnævnte direktør er dog ikke helt ny i koncernen, hun har nemlig været driftsdirektør siden august 2020.

Inden stillingen i Domus har hun blandt andet arbejdet i ejendoms- og udviklingsselskabet Bricks A/S, hvor hun var i 11 år. Elsebeth Gutheil Stoker har dermed stor erfaring fra ejendomsbranchen, hvilket får indflydelse på den rejse, Domis er på. De skriver de i en pressemeddelelse.

- Jeg er utroligt stolt over og glad for den tillid, som John Skovbjerg, Hommelhoff-familien og resten af organisationen har vist mig det seneste år. Vi har sammen arbejdet på en strategi med øget fokus på ejendomsudvikling. Det er den strategi, som jeg vil videreføre og have fokus på sammen med resten af organisationen i min rolle som CEO, fortæller Elsebeth Gutheil Stoker i pressemeddelelsen. 

Ny strategi 

Efter godt 11 år i markedet har familien Hommelhoff, som står bag Domis-koncernen, nemlig valgt at skifte strategi for at styrke virksomheden, tænke langsigtet og ruste til et ændret marked med mere fokus på by- og ejendomsudvikling. Oprindeligt var strategien, at familien Hommelhoff ville agere i markedet i 7 til 10 år, hvorefter de ville trække sig fra det forretningsområde igen.

Meget er sket siden, og Domis har, sammen med flere samarbejdspartnere, udviklet og opført flere større succesfulde byudviklings- og byggeprojekter.

Det var derfor intentionerne at fortsætte den gode kurs og opruste på området for ejendomsudvikling, da Elsebeth Gutheil Stoker i 2020.

Med projekter som Lighthouse, Jacobsminde, udviklingsprojektet ved den gamle Journalisthøjskole, udviklingsprojektet Åby Vest samt nye projekter i pipeline er der ifølge pressemeddelelsen behov for, at Domis kan stille det helt rigtige team inden for ejendomsudvikling.

Derfor vil dette område også blive styrket med en teknisk afdeling, der skal støtte op om koncernens projekter. Domis søger i den forbindelse nye medarbejdere med erfaring inden for ejendomsudvikling – konkrete stillinger er endnu ikke definerede.

Per Lilholt fratræder sin stilling som direktør og finansdirektør senest med udgangen af januar 2022, mens John Skovbjerg overgår til stillingen som projektdirektør den 1. november 2021. Elsebeth Gutheil Stoker vil indtræde som adm. direktør d. 1. november 2021.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078