23948sdkhjf

Markerer rejsegilde, indflytning og byggetilladelse på én gang

Calum har netop markeret en midtvejsmarkør for små 101 nye boliger på den tidligere GASA-grund i Tilst ved Aarhus. Og mere end det.

Rejsegildet for de 54 første rækkehuse den 24. juni blev nemlig fejret efter, at flere husene er afleveret og beboere flyttet ind. Forklaringen er – naturligvis fristen man til at sige - coronapandemien. 

– Dagen i dag er en rigtig god dag - ikke mindst fordi vi i dag endelig har fået byggetilladelse til de sidste 45 boliger her. Og naturligvis fordi vi nu, langt om længe kan holde rejsegilde efter udskydelse på grund af Corona-pandemien, sagde direktør Jakob Axel Nielsen, Calum, blandt andet på dagen ifølge en pressemeddelelse fra Dansk Bolig, der er totalentreprenør på sagen. 

Calum-chefen hæftede sig også ved, at boligerne er leveret før tid: 

– Der er i hvert fald stor grund til at takke jer for den lydhørhed, I altid har haft overfor bygherre-ønsker. For et byggeri er et dræn i kassen, og jo længere tid der går, jo større bliver drænet. Det er rart at være bygherre, men træls at se på det der dræn i kassen. Så derfor, når det bliver afleveret før tid, og vi tilmed kan få lejere ind, så er det noget, en bygherre rigtig godt kan lide. 

Projektet ligger på den tidligere Gasa-grund, der er under omdannelse til en ny bydel, i et kvarter med navnet Blomsterhaven.

Dansk Bolig er totalentreprenør på de 56 rækkehuse på 5.812 kvm, som blev igangsat i starten af juni 2020. Arkitekt på projektet er Luplau & Poulsen, og Svend Poulsen er ingeniør.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156