23948sdkhjf

Saven der med lethed kapper ledningen

Med K1 PACE leverer Husqvarna ikke blot en kraftfuld kapsav og et nyt forstærket batterisystem. Den nyudviklede kapsav, der styrker arbejdsmiljøet og reducerer CO2, holder vægten nede og er den første på markedet, som ikke er markant tungere end en benzindreven model.

Batteriteknologien vinder frem, og på den professionelle front betyder det, at håndværkerne nu også kan få hårdtydende værktøj som en kapsav på batteri.

”I dag er det svære ikke at udvikle batteriteknologien, der kan skære gennem sten og beton. Kunsten er at holde vægten nede på batterierne uden at gå på kompromis med ydelsen. Det har vi opnået med kapsaven K1 PACE, der er på markedet i september måned,” forklarer Anders Østergaard, Country Manager, Husqvarna Construction Products Danmark A/S

Styrker arbejdsmiljøet

Med kapsaven og PACE batteriplatformen trækker Husqvarna på deres mere end 60årige erfaring med at udvikle skæreteknologi til både professionelle og private.

Kapsaven K1 PACE har en klingediameter på 350 mm, hvilket svarer til standarden på en konventionel kapsav. Teknologien sikrer, at saven ikke har snoretræk og ikke behøver service som benzinmodellerne  - det er blot at trykke på knappen. Kapsaven er en videreudvikling af den mindre model, som blev lanceret for et par år siden med en 230 mm klinge.

Undgå hvide fingre

Ved at skifte benzinmodellen ud med en kapsav på batteri, får håndværkerne ikke blot mere bevægelsesfrihed, de kan nu arbejde både ude og inde uden skadelige benzindunste.

”Batterierne er desuden med til at reducere vibrationerne markant, så brugeren kan undgå arbejdsskaden hvide fingre,” fortæller Anders Østergaard og understreger at flere stærke produkter til PACE platformen er i pipelinen, som skal sikre vejen mod fremtidens CO2-neutrale byggeplads.

Om: Husqvarna, der er verdensledende indenfor udstyr og diamantværktøj til bygge- og anlægsbranchen samt til stenindustrien, arbejder med Sustainovate, som integrerer bæredygtighed i alle dele af virksomheden. Strategien er forankret i passionen for innovation og en bestræbelse på at forbinde mennesker med naturen. www.husqvarnacp.dk

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093