23948sdkhjf

Intego optimerer landsdækkende kæde

Energioptimering af autotilbehørskæden T-Hansens centrallager i Middelfart begyndte Intego på i 2010. I dag arbejder virksomheden i T. Hansen butikker i hele landet.
- Samarbejdet med T. Hansen Gruppen A/S startede i 2010, da vi implementerede Middelfart afdelingens store indsats omkring energioptimering, beretter afdelingsleder Bjarke H. Jensen, Intego Odense, til månedsmagasinet Erhverv Fyn.

I dag er Intego så den primære leverandør og installatør på T. Hansens centrallager i Middelfart. Samarbejdet strækker sig dog ud over hele landet.

- Udover energioptimering leverer og monterer vi faciliteter til strøm, netværk og krydsfelter samt edbinstallationer til ekspeditionsdiske i T. Hansen butikker i hele landet. Som noget nyt varetager vi også virksomhedens lovpligtige eftersyn – bl.a. omkring brandslukningsudstyr, slanger, håndslukkere, ovenlysvinduer og automatisk brand ventilation (ABV), forklarer Bjarke H. Jensen.

Intego blev ifølge it-chef Bo Sørensen, T-Hansen Middelfart, valgt som servicepartner på el-området netop fordi virksomheden er landsdækkende ligesom T. Hansen.

En løbende proces
Ifølge Bjarke H. Jensen sker der løbende en udvikling i samarbejdet med T. Hansen, så flere og flere elementer kommer med hen af vejen.

- Vi har blandt andet optimeret lysforholdene i firmaets reception og udskiftet halogen med LED. I det enorme centrallager har vi implementeret en fleksibel og besparende dagslysstyring og udskiftet alle de tidligere 150 W halogenlysstofrør med 8 W LED lamper. I dag stiger og falder virksomhedens el-forbrug i takt med det naturlige sollys, og det giver store besparelser på den lange bane, siger Bjarke H. Jensen til Erhverv Fyn.

Seneste har man energioptimeret en kran til ordreplukning på centrallageret i Middelfart.

Kilde: Erhverv Fyn
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094