23948sdkhjf

Begrænset interesse i byggegrunde

To af 25 byggegrunde var alt, hvad der blev solgt på førstedagen. De to købere havde til gengæld tilbragt natten på rådhuset i Aabybro for at sikre ønskegrunden.
Allerede inden, at 25 byggegrunde, blev sat til salg tirsdag morgen kl. 10 den 20. marts, havde to personer et døgn før, indtaget rådhuset i Aabybro, for at få en byggerund i den nye udstykning i Aabybro.

De to kunne dog have spares sig overnatningen ude. To grunde er alt hvad der blev solgt i løbet af dagen. Det skriver P4 Nordjylland.

Nydt opholdet
Køberne, som havde tilbragt natten på rådhuset, er den 49-årige Claus Petersen og den 33-årige Mikkel Hanghøj.

Claus Petersen bor i Nørhalne og er kørende TCD-tekniker i Nordjylland, især med fokus på Vendsyssel-området. Han har valgt grund nummer 10, som i fremtiden skal danne ramme om familiens nye liv. Den anden overnattende, Mikkel Hanghøj, vil gerne have grund nummer syv i udstykningen. Han bor i Aabybro sammen med sin familie, og de vil gerne bygge et H-hus på grunden.

De to glade grundejere giver ifølge Jammerbugt Kommune udtryk for, at de har nydt opholdet på rådhuset. De har spist pizza og drukket rødvin sammen, og de har sågar fundet ud af, at Mikkel Hanghøjs far har arbejdet sammen med Claus Petersen ved TDC.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11