23948sdkhjf

Årets Tømrer er ekspert i dagslysløsninger

Ved den årlige ceremoni Årets Håndværkere blev Jacob Johansen fra JJ Byg Service kåret som Årets Tømrer.
Hvert år kårer anmeld-haandvaerker.dk de bedste håndværkere i Danmark ved den årlige ceremoni – Årets Håndværkere. Der kåres vindere i ni forskellige branchekategorier, og i år gik prisen som Årets Tømrer til Jacob Johansen fra JJ Byg Service.

Tømreren Jacob Johansen er blevet udnævnt som Årets Tømrer på baggrund af gode anmeldelser fra kunder på sitet anmeld-haandvaerker.dk, der er en smiley-ordning, hvor kunderne kan give sin mening til kende i forbindelse med en byggeopgave udført af en håndværkervirksomhed.

En glad Jacob Johansen blev sammen med otte andre håndværkere kåret inden for ni forskellige branchekategorier til fredagens award-arrangement i Forum.

Brugernes bedømmelse bestemmer
På baggrund af kunders anmeldelser er der nomineret fire håndværkere inden for hver branchekategori. Efterfølgende er vinderne kåret af en komité nedsat af Mads Teissøe og Peter Birkelund, folkene bag anmeld-haandvaerker.dk.

I komitéen sidder Tanja Foged, indehaver af Mosaikhjørnet A/S, Flemmings Adolfsen, markedschef i Icopal Danmark A/S, Ole Dragborg, direktør for Danske Malermestre samt Jesper Salskov Jensen, direktør i VELUX Danmark A/S. Årets Tømrer 2012, Jacob Johansen, er valgt af juryen, fordi han leverer en fremragende og engageret service, og fordi firmaet har en stor åbenhed.

På anmeld-haandværker.dk har kommende kunder mulighed for at få en god start på alle former for byggeopgaver, da de kan tjekke håndværkervirksomhedens profil på sitet, og dermed undgå de firmaer, som måske ikke er helt fine i kanten.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082