23948sdkhjf

Tilfredsstillende 2011 hos gulvfirma

Såvel Charles Christensen A/S som Charles Gulve Engros AS kom ud af 2011 med overskud, og det glæder man sig over på det fælles hovedkontor i Albertslund.
Både omsætning og overskud voksede i 2011 hos selskaberne Charles Christensen A/S og Charles Gulve Engros.

Regnskabet fra Charles Christensen A/S viser et overskud på 4,6 mio. kr. før skat, mens det hos Charles Gulve Engros blev til et plus på 0,6 mio. kr. – ligeledes før skat.

- Set i lyset af de turbulente år byggebranchen har været i gennem, er vi meget tilfredse med årets resultat. Med en tilfredsstillende ordreindgang til udførelse i 2012 samt et fortsat fokus på omkostningstilpasning og effektivisering og optimering af selskabernes processer, forventer vi en fortsat tilfredsstillende udvikling i driftsresultatet, siger adm. direktør Allan Jacobsen.

Stadig pres på marginalerne
De to selskaber har i regnskabsåret haft betydelige omkostninger til flytning og indretning af et nyt fælles hovedkontor på Læhegnet i Albertslund.

Gulvvirksomheden har de seneste år arbejdet på at optimere funktioner som salg/markedsføring og IT/logistik. Flytningen til de nye, tidssvarende lokaler skal understøtte denne proces.

- Der er stadig pres på marginalerne, idet råvare- og produktionspriserne er stigende, uden at det er muligt at videreføre denne udvikling på salgspriserne. Det stiller store krav til os om fortsat at være meget effektive og omkostningsbevidste i vores drift, forklarer Allan Jacobsen.

CC Gulve er stiftet i 1903 af Charles Christensen og er i dag en del af koncernen Allan Jacobsen ApS. Charles Christensen A/S har ca. 65 ansatte, heraf 40 faguddannede montører og 10 gulvlæggerlærlinge.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234