23948sdkhjf

Institution til 30 millioner på vej i Kolding

Kolding Kommunes Børneudvalg vil bane vejen for en splinterny daginstitution til 30 millioner kroner ved at anbefale udfærdigelse af en lokalplan.
Børneudvalget i Kolding Kommune har vedtaget et anbefale et forslag om at igangsætte arbejdet med en ny på areal på Seestvej foran Bakkeskolen.

Arealet skal anvendes til at opføre en ny daginstitution til 30 mio. kroner. Den skal have 60 børnehave-pladser og 18 specialpladser.

- I en tid, hvor der hele tiden tales om økonomisk krise og nedskæringer, er det dejligt, at vi i Kolding også har plads til at sætte nye skibe i søen og forbedre servicen og forholdene for vores borgere, siger en glad formanden for Kolding Kommunes Børneudvalg, Jørn Dohrmann, efter udvalgets beslutning.

Byggeri henlagt til 2014 og 2015
Bag beslutningen om at sætte gang i arbejdet med den nye daginstitution ligger Kolding byråds beslutning om at afsætte 30 mio. kroner i 2014 og 2015 til en ny specialinstitution.

Udgangspunktet var, at der skulle bygges en ny specialbørnehave på et ikke kommunalt areal beliggende nabo til Børnehaven Mælkebøtten. Ejeren af arealet var imidlertid ikke villig til at afstå det omhandlede areal, hvorfor der nu arbejdes med den alternaive placering foran Bakkeskolen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111