23948sdkhjf

Arenaplaner til 340 millioner i Holbæk

Visionerne for et nyt kultur- og idrætskompleks med stadion, arena og øvrige sportsfaciliteter i Holbæk er netop blevet præsenteret for offentligheden.
160 interesserede borgere var mødt op for at høre om planerne for et kommende Arena Holbæk. Det skriver nordvestnyt.dk.

De kunne høre visionerne for et idræts- og kulturprojekt, som indebærer, at sport og kultur samles på et stort område i det sydvestlige Holbæk.

Projektet indebærer blandt andet et nyt stadion med 4.000 siddepladser og tribunebygninger med et etagearel på samlet 7.500 m² samt en multihal, der kan indrettes til håndbold, basketball, badminton og koncerter. Med foyer har den skitserede hal et bruttoareal på 11.250 m². Og det er vel at mærke kun første fase af planerne.

Samlet projekt til 340 millioner
Indeholdt i projektet er i alt seks etaper, der blandt andet omfatter udvidelser af multihallen, en ny tennishal, en svømmehal og sundhedscenter og arealer til skateboard, cykling og multibane. Det samlede projekt koster i omegnen af 340 mio. kroner.

Beliggende ved et areal på yderligere 25 ha er der flere udvidelsesmuligheder for arena-området. Der omremses anvendelsesmuligheder som sportscollege, boldbaner, park- og legeområde eller spejderaktiviteter.

På et byrådsmøde den 22. februar 2012 skal der ses nærmere på muligheden for at bevillige midler til professionalisering af for-projektfase.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234