23948sdkhjf

Renovering af Iscenter Nord på trapperne

I forbindelse med udbedringer af råd- og svampskader i Frederikshavns isstadion er der planer om en større ombygning af hallen til forventet 20 millioner.
En rapport fra Cowi har påvist, at spær i Iscenter Nord er angrebet af råd og svamp i et omfang, hvor skaderne skal udbedres, inden det er forsvarligt at bruge hallen i alle slags vejr.

Når skaderne så skal udbedres, ønsker formand for Elite Nord A/S - selskabet bag ishockey-klubben Frederikshavn White Hawks - Peter Conradsen, at man tager fat på en generel opgradering af hallen og dens faciliteter. Hans planer indebærer både udvidelser af sponsorområder og forbedrede forhold for den almindelige tilskuer.

- Den optimale løsning var for os at se, at man flyttede cafeteriafaciliteterne ned mellem hal 1 og 2. Og så kunne man, dér hvor cafeteriaet er nu, bygge en ny tilskuertribune med en overhængt erhvervstribune, siger Peter Conradsen til frederikshavnnyt.dk..

Kan sandsynligvis samle 20 millioner
Moderniseringen af Iscenter Nord er i formandens optik ikke den optimale løsning, men ressourcerne er ikke til drømmemodellen.

- Min drøm er en ny hal, men det er urealistisk. Jeg satser i stedet for på, at vi kan samle 20 mio. kroner. Vi har allerede undersøgt forskellige støttemuligheder, og derudover skal vi have nogle af vores sponsorer/samarbejdspartnere og selvfølgelig kommunen på banen, siger Peter Conradsen til kanalfrederikshavn.dk.

Næste skridt på vej mod moderniseringen af Iscenter Nord er dannelse af en arbejdsgruppe med repræsentanter fra Frederikshavn Kommune, Elite Nord Frederikshavn A/S og byggesagkyndige sponsorer i White Hawks.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094