23948sdkhjf

Installatører kan vinde på ventilation

Luftsolfangeranlæg er et eksempel på et produkt, installatører kan anvende til at komme ind på markedet for boligventilation.
Virksomheden SolarVenti har succes i udlandet med sin luftsolfanger, der har samme navn som virksomheden.

Brødrene Dahl har taget SolarVenti ind i sit klimasortimentet, så danske bolig- og sommerhusejere kan få fingrene i det solopvarmede ventilationsanlæg. Det skriver byggeri.dk.

Marked for installatører
Ventilation kan vise sig at være et attraktivt marked for VVS-installatørerne. Både i sommerhusområderne og ældre helårsboliger med kælder, hvor nye tætte vinduer kan begrænse luftcirkulationen.

- De senere års fokus på de sundhedsmæssige risici, der er forbundet med dårligt indeklima, har for alvor øget interessen for ventilation af boligen. Vi vil gerne hjælpe installatørerne med at komme ind på dette marked med en pålidelig løsning, som er attraktiv for både installatøren og boligejeren. SolarVenti er nem at installere og tjener sig hurtigt hjem for boligejeren samtidig med at anlægget opfylder alle myndighedskrav. Det er et foregangsprodukt, som skaber konkurrencekraft, hvilket er et nøglebegreb i det sortiment, vi tilbyder installatørerne, siger Anette Wittorff, kategorichef for klima i Brødrene Dahl, til byggeri.dk.

Solfangeranlæg fra SolarVenti er udstillet ved Brødrene Dahls klimacenter i Horsens, hvor installatører og boligejere kan opleve det i drift. Anlægget er soldrevet og fungerer ved, at en luftsolfanger placeret på boligens tag eller ydervæg sender varm og tør luft ind i boligen og presser den gamle luft ud.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078