23948sdkhjf

Fem teams til konkurrence om havneprojekt udpeget

De fem teams, der skal konkurrere om opgaven som totalentreprenør på projektet omkring Kerteminde nye Renæssancehavn, er nu fundet.
Sammen med Kerteminde Kommune har Realdania har valgt hvilke, der skal komme med bud på arkitekt- og entreprenørarbejdet på udviklingen af Kerteminde Renæssancehavn.

Kertemindes historiske indgang, den gamle renæssancehavn, fungerer i dag bl.a. som parkeringsplads, men et nyt projekt skal nyfortolke renæssancehavnens kulturhistoriske og arkitektoniske identitet – og genskabe et aktivt byliv i snitfladen mellem byen og vandet. Bag projektet står Kerteminde Kommune og Realdania.

Læs mere om projektet i: Projektkonkurrence skal skabe liv i Kertemindes historiske hjerte .

Ingen navne endnu
I alt 14 teams bød på opgaven. De ni er nu sorteret fra, mens fem af tilbudsgiverne i prækvalifikationsrunden er udpeget til at gå videre i konkurrencen.
er valgt til at .

Hvem de fem udvalgte teams er vil Ole Mensbo fra Rambøll, som er rådgiver på projektet, ikke fortælle, da ingen af de 14 tilbudsgivere har fået informationen endnu. Det skriver Kerteminde Ugeavis.

Den samlede projektøkonomi er på ca 23 mio. kr. Realdania bidrager med de 15 mio. kr., og Kerteminde Kommune står for de 4 mio. kr. samt arbejdstimer og arbejder samtidig på at skaffe den resterende finansiering til aptering af projektet. Den endelige vinder ventes at blive udpeget til maj.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125