23948sdkhjf

Mange klar til at energiinvestere

Energihåndværksmestrene mødte 1.200 mennesker ved den velbesøgte energimesse i Middelfart.
Energimessen i Middelfart i sidste weekend blev et stort hit, og med 1.400 besøgende ser Middelfarterne ud til at være klar til at energiinvestere i deres boliger.

Borgmester Steen Dahlstrøm åbnede energimessen og sagde i sin åbningstale:

- Energimessen er en rigtig god måde at få skabt kontakt mellem jer som boligejere og de særligt kvalificerede energihåndværkere. Energirenovering er slet ikke så lige til – for, hvor skal man starte som privat boligejer? Den nemmeste måde at komme i gang med at energirenovere er at starte med et såkaldt energitjek.

Folk ved at være modne
Energihåndværkere glædede sig over de energiorienterede boligejere.

- Jeg synes det gik over al forventning. Jeg har været til flere messer, men har ikke mødt så mange, der var så energiorienterede før, fortæller Hans Henrik Christiansen, fra Nytofte VVS, der sammen med Henrik Ladekjær fra Billeshøj Tømrerforretning var team 3 på energimessen.

Gode oplevelser for alle teams
På energimessen kunne man melde sig til et gratis energitjek, som et af de tre håndværkerteams vil udføre. De gav over 60 tilmeldinger.

- Vi har allerede sendt tilbud af sted dagen efter messen, siger Jan Egebjerg fra Middelfart VVS, der sammen med Peter Fynbo fra FynboByg udgjorde team 2.

- Det overrasker mig, at folk var så klar til at få konkrete tilbud med det samme. Jeg har allerede ansat en mand før jul, men fortsætter det her, skal jeg ud og have fat i en mere til februar, slutter han.

Også Team 1, der bestod af de lokale håndværkervirksomheder Niels E. Jensen og Andresen VVS fik snakket med en masse folk, og et par af håndværkerne mistede endda stemmen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094