23948sdkhjf

Fleksibel arbejdsform skaber luft i budgettet

Hængende i reb og seler har Rebteknikeren ApS løst opgaver i højden for mere end 500 boligforeninger siden etableringen i 2009 – en arbejdsmetode, som sparer tunge udgifter til stillads og lift i forbindelse med udvendig reparation og vedligehold.

"Mange gange er udgiften til stillads højere end selve arbejdet, der udføres. Det er naturligvis ikke hensigtsmæssigt, når det er en af bestyrelsens vigtigste op gaver at få økonomien til at række længst muligt."

Sådan udtaler Jacob Vestervang, adm. direktør hos Rebteknikeren ApS, der ved hjælp af rebteknik, også kaldet erhvervsklatring, kan løse de fleste små og mellemstore opgaver for landets boligforeninger. Metoden er godkendt af Arbejdstilsynet til højdearbejde og gør det muligt at bevæge sig frit rundt på bygninger med vanskelige adgangsforhold.

Ikke to boligforeninger er ens

Alle andelsboligforeninger er forskellige og har individuelle behov. Derfor tilbyder Rebteknikeren en fleksibel vedligeholdelsesplan, der indebærer en grundig, faglig gennemgang af bygningens udvendige stand, hvorefter opgavernes påtrængende nødvendighed prioriteres i henhold til foreningens rådighedsbeløb.

”Vi giver et overslag på dét, der kan løses inden for budgettet, mens mindre kritiske opgaver udskydes til senere år. En lang række boligforeninger kontakter os hvert år for den faglige gennemgang, og hvis det viser sig, at der ikke er behov for udbedringer, så fortæller vi det åbent til kunden, der sætter stor pris på fleksibiliteten og gennemsigtigheden i modellen”, fortæller Jacob Vestervang.

Reparation af tag, skorstene og brandkamme

Rebteknikerens team af fagudlærte tømrere, murere, smede og malere er i stand til at løse stort set alle former for udvendig reparation og vedligehold, men der er visse opgaver, som firmaet oplever særlig stor efterspørgsel på fra boligforeningerne.

”Derudover oplever vi ofte et behov for reparation af skorstene og brandkamme, som er dele af bygningen, der mange gange bliver forsømt. Der kan være steder, hvor pudsen er faldet af på brandkamme, mens skorstene kan mangle fuger eller have løsnet sig fra murværket. Denne slags reparationer er vores murerafdeling specialister i at udføre.”

På boligforeningens præmisser

Lige siden Rebteknikeren blev grundlagt i 2009 har boligforeninger været blandt kernekunderne, og det har resulteret i en specialiseret tilgang, hvor man forstår at tage hensyn til målgruppens særlige behov.

”Det er et kundesegment, som vi har holdt fast i og kun er blevet bedre til at servicere. Boligforeninger er en særlig størrelse, fordi bestyrelsen består af privatpersoner, som udelukkende har denne funktion i deres fritid. Det stiller nogle helt andre krav til planlægning og koordinering, end man eksempelvis oplever, når man arbejder med industri eller erhverv”, fortæller Jacob Vestervang og fortsætter:

”Vores projektledere og administration har stor erfaring med at tilpasse arbejdsflowet efter boligforeningens behov, og vi stiller gerne op til bestyrelsesmøder uden for normal arbejdstid, hvis der er nogle aspekter, som de gerne vil have afklaret. Derudover har vi engagerede håndværkere, som ikke blot er fagligt dygtige, men også utroligt høflige og hensynsfulde over for beboerne”, slutter han.

10 ÅR PÅ TOPPEN AF DANSK BYGGERI

Rebteknikeren ApS kunne sidste år fejre 10-års jubilæum i den danske byggebranche. I travle perioder beskæftiger virksomheden mere end 20 håndværkere, der er certificerede erhvervsklatrere og fagudlærte inden for tømrer-, murer-, smede- eller malerfaget.’

Læs mere på www.rebteknikeren.dk

DE TRE MEST HYPPIGT UDFØRTE OPGAVER FOR LANDETS BOLIGFORENINGER:
• Inspektion/gennemgang af bygningens tilstand
• Overstrygning hele tagflader
• Reparation af brandkamme og skorstene

FÅ BROCHURE TILSENDT

Rebteknikeren har for nyligt udarbejdet en
brochure, som specifikt henvender sig til
boligforeninger og giver et overblik over de
forskellige fordele, opgavetyper m.m.

Skriv til jp@rebteknikeren.dk for at få
tilsendt brochuren – enten som PDF eller
i fysisk form.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095