23948sdkhjf

Ni entreprenører skal byde på plejecenter til 103 millioner

Ølstykkes nye plejecenter, Hyrdevænget Plejecenter, er rykket et vigtigt skridt nærmere: Entreprenører er blevet prækvalificeret til projektets to storentrepriser, bygning og installationer. Ni firmaer er i spil, kun BNS er i spil til begge storentrepriser. 

Det er Ølstykke Almennyttige Boligselskab v/DAB og Egedal Kommune, som står bag plejecentret med 78 almene plejeboliger, der i gennemsnit bliver 68 kvm, samt et serviceareal på 500 kvm. Bygningen bliver på samlet 5.804 kvm. 

– Sagen er udbudt i to storentrepriser i udbud med forhandling, baseret på et udvidet projektforslag og det er en del af opgaven, at den/ de vindende entreprenører skal deltage i den endelige færdigprojektering og dermed i samarbejde med rådgiverholdet finde de bedste og mest optimale løsninger i forhold til dels økonomi, bygbarhed og kvalitet, forklarer projekt- og projekteringsleder Morten Hedegaard, Arkitema Architects. 

De prækvalificerede er:

Storentreprise 1:
BNS
EMR
Jørgen Friis Poulsen
MT Højgaard
Thormann as

Storentreprise 2:
BNS
GK Danmark
Kemp og Lauritzen
Poul Sejr Nielsen
Wicotec Kirkebjerg

Projektet ventes ifølge udbudsteksten at lande på 103 mio. kr.

Plejecentret er planlagt for beboere med diagnosticeret demenssygdom eller almen svækkelse og derfor er bygningen disponeret som en treetagers karrébebyggelse der omkranser et lukket indre gårdrum. Plejecentret skal fremstå hjemligt med egen lejlighed men med fællesskab om køkken, spise- og opholdsfaciliteter.

Forhandling frem til midt-november

Tidsplanen er, at der afgives tilbud for begge storentreprise d. 1. september 2020. Derefter evalueres tilbuddene, og fra midten af oktober til midten af november løber en forhandlingsperiode, som afsluttet med afgivelse af det endelige tilrettede tilbud. 

Byggestart inklusive klargøring og byggemodning af grunden er planlagt til ultimo februar 2021 og det færdige byggeri afleveres ultimo maj 2022. 

Udbuddene slutter ikke med de to storentrepriser. Senere på året kommer et udbud for anlægsgartnerentreprisen, som indeholder gårdmiljø, p-pladser, belysning, belægning med mere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093