23948sdkhjf

Udenlandske ambitioner: Skurvognsproducent ændrer i direktionen

Scanvogn søsætter en fem-årig strategi, der skal give vækst på de udenlandske markeder. I samme omgang har Scanvogns bestyrelse besluttet, at det er tid til ændringer i direktionen, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.   

Som resultat udtræder medstifter og aktionær Frits Stjerne af direktionen og salgsorganisationen. Han vil fremover hellige sig andre opgaver i virksomheden – blandt andet udvikling og test af nye vogne og serviceopgaver.

I stedet tager Anders Hornebo tager plads i direktionen som kommerciel direktør og vil sammen med Dennis Stjerne stå i spidsen for virksomhedens nye strategi med fokus på vækst og en mere effektiviseret produktionsressource. Direktionen består herefter af CEO Dennis Stjerne og CCO Anders Hornebo, som begge refererer til bestyrelsen.

Genopbygget efter konkurs

Virksomheden, der har sin fabrik i Tornby tæt ved Hirtshals, blev grundlagt for 25 år siden af de to håndværkere, Frits Stjerne og Finn Andersen. De startede en lille produktion af skurvogne med udgangspunkt i deres egne erfaringer fra byggepladserne. Produktionen voksede hurtigt og allerede i 1997 måtte virksomheden flytte til dens nuværende beliggenhed.

I 2006 solgte grundlæggerne deres blomstrende virksomhed til Dansk Generationsskifte.

Virksomheden udvidede og fik datterselskaber i Norge, Sverige og Tyskland. I 2007, da byggeriet i Danmark gik bedst, havde Scanvogn cirka 180 medarbejdere. Men succesen stoppede brat, da finanskrisen indtrådte, og selskabet blev erklæret konkurs i 2011.

De to grundlæggere trådte til igen i oktober 2011 og opkøbte lager og inventar. Sammen formåede de at genopbygge Scanvogn, som i dag er Skandinaviens førende producent af mobile løsninger til bygge- og eventbranchen med cirka 100 medarbejdere og kunder over hele Europa.

I 2016 overtog Dennis Stjerne rollen som den administrerende direktør.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11