23948sdkhjf

Skab de arkitektoniske rammer med sandwichpaneler

Sandwichpaneler gør det nemt og enkelt at skabe gode fysiske rammer, der opfylder bygherrens behov ― uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, funktionalitet eller æstetik.

Sandwichpaneler fra Lindab er fremstillet af genanvendelige, brandhæmmende og robuste materialer. Den stærke konstruktion er lige så enkel, som den er effektiv, da sandwichpanelerne består af to stålplader, der er limet sammen på en solid, brandsikker isoleringskerne af mineraluld. Lindabs sandwichpaneler er langtidsholdbare og vedligeholdsvenlige byggematerialer og et godt valg, når der skal skabes funktionelle, bygbare og robuste rammer, uanset om der er tale om industri-, erhvervs-, uddannelses- eller kulturbyggeri. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad sandwichpanelerne kan anvendes til. Ja, selv hvis der bygges til fødevareproduktion, fås de også i en levnedsmiddelgodkendt variant.

Utallige designmuligheder slipper kreativiteten fri

En ting er funktion, men alle trives i godt design. Med en af markedets bredeste farvepaletter giver sandwichpanelerne utallige muligheder for at skabe og skræddersy et design, der matcher bygherrens behov. Der er 36 forskellige farver fordelt på 8 standardfarver og 28 tilvalgsfarver, der lever op til korrosionsklasse C4. Derudover er sandwichpanelerne udviklet, så det er nemt at integrere andre materialer på facaden, uanset om der er tale om andre byggematerialer eller dekorative elementer af enhver art. Den tilhørende linje af tilbehør, bl.a. i form af skruer i samme farvepalette, sikrer blot yderligere et sammenhængende designmæssigt udtryk.

Lindab er din byggepartner

René Jensen er salgschef for Lindabs byggekomponenter, og han fortæller, hvordan Lindab løbende udvikler nye byggematerialer og byggekomponenter.

”Hos Lindab forenkler vi byggeriet ved at udvikle produkter, som er langtidsholdbare, funktionelle og miljøvenlige. Tid er som bekendt penge, og da op mod 10% af et byggeprojekts samlede omkostninger vedrører selve opførelsen, er der mange penge at spare ved at effektivisere byggeprocessen. Derfor indtænker vi alle byggeriets faser, når vi udvikler nye produkter. Det gælder også udviklingen af vores monteringsfærdige sandwichpaneler, der blot skal løftes på plads og skrues fast.” 

Intet menneske er en ø, og byggeriet er om noget en holdsport, hvor der nærmest er entydig sammenhæng mellem et succesfuldt byggeprojekt og et godt samarbejde mellem alle de involverede parter.

”Byggeri er en samarbejdsdisciplin, og hos Lindab anser vi vores kundernes byggerier for vores byggerier. Vi har derfor udviklet et program, der betyder, at et givent byggeprojekt kan konstrueres og dimensioneres efter vores kundernes specifikke ønsker, og vores ingeniører og konstruktører er altid parate til at hjælpe vores kunder i mål med deres projekter. Vi kalder det Good Thinking, for sammen bliver vi jo kun endnu bedre. Den tætte kontakt til vores kunder betyder, at vi får en unik indsigt i deres dagligdag, og hvad der optager dem. En viden vi løbende anvender i vores produktudvikling, og samtidig giver den tætte dialog vores kunder sikkerhed for, at vi er parate til at hjælpe dem, hvis behovet opstår,” afslutter René Jensen.”

Lindab sandwichpaneler kan både anvendes til facader og skillevægge. Foruden facadepaneler råder Lindab over tagpaneler, og dermed kan Lindab stå for at lukke hele bygningen i et samlet arkitektonisk udtryk.

Læs mere om Lindabs sandwichpaneler på lindab.dk, hvor du også finder kontaktinformation på din byggepartner.

Hent Lindabs katalog om sandwichpaneler.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078