23948sdkhjf

Coronakrise giver Cowi fornyet liv til USA-drøm

Coronakrisens økonomiske konsekvenser fik tirsdag USA's præsident, Donald Trump, til at puste nyt liv i sin plan om at investere en billion dollar i infrastruktur for at få gang i hjulene igen. Og når det regner på præsten, kan det ske at dryppe på degnen, som man siger.

I hvert fald håber Cowi, at det giver flere opgaver på det amerikanske marked, som ingeniørfirmaet for tre år siden regnede med ville være vokset med et trecifret millionbeløb på nuværende tidspunkt. Det skriver Finans.

- Coronakrisen kan skubbe på, at det kommer til at gå hurtigere med infrastruktur-investeringerne i USA. Også den grønne omstilling, som USA er nødt til at kigge på, kan krisen være med til at sætte fart på, siger Lars-Peter Søbye, adm. direktør i Cowi, til mediet. 

Trump har flere gange i løbet af sin regeringstid slået et slag for massive investeringer i infrastrukturen, og ifølge Cowis topchef har coronakrisen og den medfølgende hidtil usete ledighedsudvikling i USA banet vej for, at det nu rent faktisk kan lykkes, siger han til Finans.

Læs mere om: Cowi
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11