23948sdkhjf

Fra gammelt hospital til penthouselejligheder

Ombygningen af det gamle hospital i Kolding tager nu for alvor form. Hospitalet stoppede driften i 1986 og blev siden overtaget af Syddansk Universitet. Nu er Seguro Management i gang med at omdanne det til boliger. Det skriver JydskeVestkysten.

11 lejligheder i kompleksets nordfløj har allerede fået nye beboere, og yderligere ni lejligheder er nu klar til indflytning mens man henover sommeren lægger sidste hånd på ni penthouselejligheder.

- Vores mål er stadig, at inden udgangen af 2021, så har vi ombygget hele det gamle universitet. Så vil bygningen igen være fuld af liv, siger administrerende direktør hos Seguro Management, Eskil Peter Lund, til JydskeVestkysten.

Både vest- og østfløjen skal også indrettes til boliger, mens sydfløjen i dag huser en daginstitution. Her skal Kolding Kommune beslutte, om den skal udvides, eller om der skal bygges nyt.

I tillæg til selve ombygningen vil Seguro Management også bygge to nye boligkomplekser med i alt 40 lejemål i tilknytning til det gamle hospital. Hvis alt går vel, står de også færdige i 2021.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094