23948sdkhjf

HSHansen har øget konkurrenceevnen

Gennem især det seneste årti har HSHansen a/s udført mange store og komplekse prestigebyggerier i Skandinavien. De storstilede projekter har været med til at tegne et billede af facadeentreprenøren som værende i den dyre ende.

Der er dog mere til sandheden:

”Igennem efterhånden mange år har HSHansen været Skandinaviens førende facadeentreprenør, med den markant største omsætning, og det i sig selv er et bevis på, at vi generelt er konkurrencedygtige på prisen. Der har tidligere været en tendens til, at vi har været dyrere end vores mindre konkurrenter på de små- og mellemstore sager, da vores virksomhed var gearet til de meget store og komplekse facadeentrepriser. Dette har vi taget til efterretning og igennem flere interne projekter er vi de seneste år blevet væsentligt mere konkurrencedygtige på denne type sager samt på de meget store og komplekse facadeentrepriser”, fortæller Jesper Madsen, Head of Sales Europe hos HSHansen a/s.

I skrivende stund har HSHansen en historisk høj ordrebeholdning, på cirka en halv milliard kroner, fordelt på markedets bredeste produktprogram. Dette er også med til at understrege at konkurrenceevnen er øget.

HSHansen udfører alt fra ”små- og mellemstore” facadeentrepriser til de største facadeentrepriser man finder i Europa.

I de seneste 3 år har HSHansen tredoblet omsætningen på de små- og mellemstore projekter. Dette gennem en kontinuerligt øget konkurrenceevne. Således er HSHansen i dag ikke kun markedets største spiller på de helt store projekter, men også i segmentet for de små- og mellemstore projekter.

”Vi er repræsenteret både nationalt og lokalt med gode medarbejdere med de rette kompetencer.  Derigennem kan vi bistå vores kunder og samarbejdspartnere bedst muligt og sammen skabe nogle gode projekter”, slutter Jesper Madsen.

HSHansen har kontorer i Lem, Århus, Esbjerg, Viborg, København, Oslo og Halmstad og er en del af HansenGroup som designer, producerer og monterer facade- og lukningsentrepriser. HansenGroup er grundlagt i 1909 og er repræsenteret i 6 lande. Med en omsætning på DKK 800 mio. er HansenGroup Nordeuropas førende uafhængige facadeentreprenør.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078