23948sdkhjf

Det nye BNS fortsætter endnu en B. Nygaard Sørensen-sag

Lige før påske forhandlende BNS endnu en sag på plads med kuratellet for det tidligere B. Nygaard Sørensen A/S, melder entreprenøren, der opstod efter konkursen i netop B. Nygaard Sørensen. 

BNS fortsætter nu færdiggørelsen af 161 ungdomsboliger på hjørnet af Jagtvej og Lersø Parkallé på Østerbro i København for bygherren Bo-Vita afdeling 57 v/Bo-Vest. 

Konkursen i B. Nygaard Sørensen

I slutningen af januar 2020 indgav entreprenørvirksomheden B. Nygaard Sørensen A/S konkursbegæring. Baggrunden var ifølge kurator tabsgivende drift, der havde drænet likviditeten.

I februar kom det så frem, at folkene bag LM Byg A/S og Pihl & Søn A/S overtog dele af Herlev-entreprenøren og viderefører det i et nyt selskab; BNS A/S.

Med aftalen overtog de nye ejere alle immaterielle rettigheder og – på det tidspunkt – to af B. Nygaard Sørensen A/S’ igangværende byggeprojekter – samt flere af de tidligere medarbejdere, herunder selskabets tidligere adm. direktør Mikkel Baastrup.

De første to bygninger blev afleveret i 2019 og boligerne vil være beboede under færdiggørelsen af den sidste 10 etager høje bygning. Her mangler udførelsen af indvendige arbejder, udvendig teglfacade samt gartnerarbejder inden aflevering til bygherren i efteråret 2020. 

I sin oprindelige form omfattede projektet opførelsen af en cirkulær bygning på ti etager samt to lavere bygninger i henholdsvis to og tre etager. Desuden inkluderede projektet en renovering og ombygning af den oprindelige Navigationsskole. Hovedentreprisen lød dengang på 79 mio. kr. eksklusive moms.

Tilknyttet projektet i forskellige rådgiverfunktioner var Zeso Architects, Wissenberg samt Opland Landskabsarkitekter.

Meldingen kommer efter, at BNS i sidste uge kunne løfte sløret for sin den første vundne opgave efter genrejsningen; totalentreprisen på 1.900 kvm ejerboliger i den nye bydel Møllebakken i Helsinge.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093