23948sdkhjf

Domea styrker tilstedeværelsen i Vejle

Bygge- og boligadministrationen Domea oplever stor vækst i Midt- og Vestjylland, så nu flytter regionens boligcenter i Vejle til større ny-renoverede lokaler.
Bygge- og boligadministrationen Domea flytter til større og ny-renoverede lokaler og styrker sin tilstedeværelse i Vejle. Domeas

Boligcenter Vejle har hidtil haft adresse på Dæmningen 17, men flytter herfra den 1. oktober. Fremover vil Boligcenter Vejle være at finde på 1. sal i hjørnebygningen overfor Bryggen i det store kryds, hvor Fredericiagade bliver til Damhaven og Koldingvej bliver til Sønderbrogade. Den nye adresse fra 1. oktober er Damhaven 1.

Nybyggeri og nye aftaler
Domea har oplevet en kraftig vækst i antal af administrerede boliger i region Midt- og Vestjylland, både på grund af nybyggeri og nye administrationsaftaler med almene boligorganisationer i regionen. Denne vækst skyldes ifølge regionschef Bjørn Chalmer i høj grad Domeas stærke lokale tilstedeværelse med boligcentre i Vejle, Varde, Give og Jelling:

- For almene boligorganisationer er det meget vigtigt, at administrationsselskabet er nærværende og stærkt tilstede lokalt. Dette har været nøglen til vores vækst, forklarer regionschef Bjørn Chalmer. Det er en forudsætning, at vi er stærke lokalt, for at vi kan forstå de muligheder og udfordringer boligorganisationens afdelinger har, så vores rådgivning og service tager de nødvendige lokale hensyn.

Domea håndterer ejendomsdriften, udlejningsvirksomhed og byggeorganisationen for ca. 3.000 boliger i Vejle, Give og Jelling. Hele Region Midt- og Vestjylland administrerer ca. 6.000 boliger fra 1. januar 2012, hvor nybyggede familieboliger i Horsens og Vejle løbende tages i brug.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14