23948sdkhjf

Tønder viser fordelene ved flere lærlinge

Fremtidens arbejdskraft er i fokus, når ca. 450 virksomheder i Tønder Kommune inviteres til informationsaften om mulighederne for og fordelene ved at ansætte lærlinge og praktikanter.
Hvad kan erhvervslivet gøre for at sikre, at der også om 5, 10 eller 15 år er kvalificeret arbejdskraft til rådighed?

Spørgsmålet er på dagsordenen, når Tønder Kommune, EUC Syd Tønder, Tønder Handelsgymnasium & Handelsskole og Det Lokale Beskæftigelsesråd (LBR) Tønder i fællesskab er vært for en informationsaften i Klosterhallen tirsdag den 8. november.

Omkring 450 virksomheder i hele kommunen er inviteret til arrangementet, hvor lokale erhvervsledere få klar besked om, hvad de kan få ud af at ansætte ledige eller unge studerende i praktik eller lære. Det bliver også lejlighed til at opleve et spændende foredrag af den kendte iværksætter, erhvervsleder og foredragsholder Jesper Kasi Nielsen.

Bedre arbejdsmiljø
For virksomhederne er der mange forskellige muligheder for at få tilskud til at ansætte lærlinge og praktikanter. Disse muligheder informeres der om på mødet i Løgumkloster.

Udover hjælp til selvhjælp med hensyn til fremtidens rekruttering er virksomhederne også med til at udvise socialt ansvar, når de tager lærlinge og praktikanter ind, fordi de dermed giver unge mennesker mulighed for at tage en erhvervsfaglig uddannelse.

- Desuden viser det sig ofte, at arbejdsmiljøet bliver bedre, når virksomhederne udviser socialt ansvar, f.eks. ved at ansætte lærlinge eller praktikanter. De fastansatte får mulighed for at lære fra sig og kan gøre en forskel. Det giver tilfredse medarbejdere og skaber sammenhold i organisationen, afslutter LBR Udviklingskonsulent Tanja Riis Bols.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11