23948sdkhjf

Planlægning giver plus på bundlinjen

Dansk Byggeri introducerer tre værktøjer som kan være med til at gøre virksomheden mere effektiv og bedre i stand til at tjene penge. Det sker ved at sætte tingene i system og planlægge bedre.
Som led i projektet "Bedre Bundlinje" har Teknologisk Institut udviklet tre værktøjer, som alle kan være med til at gøre virksomheden mere effektiv og bedre i stand til at tjene penge.

Det drejer sig om ugeplaner, kortlægningsskema og et værktøj til at rydde op og sætte tingene i system.

8 ugersplan og ugeplan
Værktøjet "8 ugersplan og ugeplanen" er to skemaer, og kan være med til at skabe overblik over de sager, som er i gang og de sager, der er på vej.

De to værktøjer bruges til at planlægge sagerne og giver overblik over, hvad der mangler af information, materialer, mandskab og så videre.

Kortlægningsskema
Kortlægningsskemaet bruges til at kortlægge aktiviteter og sagsgange i firmaet.

Kortlægningen kan bruges til at finde ud af, hvornår virksomheden bruger for meget tid, som ikke kan faktureres, hvor man har spild på materialer med videre, eller hvem i virksomheden som er flaskehals.

5S
Det sidste værktøj hedder 5S og står for Sortér, System, Systematisk Oprydning, Standardisering og Selvdisciplin.

Det er tre små instruktioner og huskeregler, der skal sørge for, at man får ryddet op og sat værktøjet i orden, hvilket også vil kunne bidrage til en større effektivitet.

Læs mere om de tre værktøjer på Dansk Byggeris hjemmeside .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141