23948sdkhjf

Frederiksberg får sin tredje svømmehal

Kommunen har afsat 60 mio. kroner til projektet, der bliver anden og sidste etape af kultur- og bevægelseshuset "KU-BE".
Med budgetforliget for 2012 gør Frederiksberg nu klar til at bygge sin tredje svømmehal.

Hallen skal efter planen åbne i 2015 og bliver en del af det kommende kultur- og bevægelseshus, "KU-BE" i den nye Flintholm-bydel.

- Ved at integrere vores tredje svømmehal i det kommende kultur- og bevægelseshus får vi populært sagt en svømmehal til halv pris, fordi vi udnytter fx eksisterende installationer og omklædningsrum. Konservative har længe ønsket en tredje svømmehal, og vi er glade for denne løsning, som har bred politisk opbakning, siger Nils-Ole Heggland, udvalgsformand og konservativ ordfører på kultur- og fritidsområdet.

Bag kultur- og bevægelseshuset står dansk/hollandske Adept/Mvrdv, som i juni 2010 vandt arkitektkonkurrencen med deres forslag ”Flintholm Spark”.

Som led i budgetforliget har Frederiksberg også fundet midler til en istandsættelse af Frederiksberg-Hallerne og en udbygning af Frederiksberg Svømmehal, der bl.a. får en wellness-afdeling. De to projekter koster i alt 28 mio. kroner at gennemføre.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096