23948sdkhjf

VVS-virksomhed overtager to håndværksfirmaer

Den nordsjællandske VVS-virksomhed Allan Kristiansen & Sønner udvider forretningen og overtage Murerfirmaet Nordsjælland i Hillerød og tømrerfirmaet Milesten i Skævinge.
Allan Kristiansen & Sønner ved Hillerød har vokseværk.

VVS-virksomheden har overtaget Murerfirmaet Nordsjælland og tømrerfirmaet Milesten. De to firmaer indgår som selvstændige selskaber under Allan Kristiansen & Sønner og samtlige ansatte fortsætter. Dermed udvider Allan Kristiansen & Sønner både til nye arbejdsområder og fordobler antallet af medarbejdere, som går fra 13 til 26. Det skriver byggeteknik.dk.

Mange års fremgang
Hovedparterne af opgaverne har Allan Kristensen & Sønner på byggepladser i Storkøbenhavn og Nordsjælland, ligesom serviceopgaver hos boligselskaber og private fylder i ordrebogen.

Udvidelsen sker efter, at Hillerød-virksomheden gennem flere år har arbejdet med forskellige opgavetyper.

- Vi har stille og roligt gennem årene udvidet firmaet med flere ansatte, når mulighederne bød sig. Og vi har samtidig haft et godt netværk af kollegaer, så vi sammen har kunnet løfte større opgaver i forbindelse med nybyggerier og renoveringsopgaver. Men nu var tiden moden til at udvide med en tømrer- og en murerafdeling, fortæller Niels Kristiansen til byggeteknik.dk.

Allan Kristiansen & Sønner ApS havde i regnskabsåret 2010/2011 et overskud på 580.154 kr., mod 343.397 kr. året før.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.174