23948sdkhjf

Landsretten stadfæster dom i strid om byggegrund

Tømrermester Lars Kjærgaard i Hjørring har fået Landsrettens ord for, at SJC Invest skal betale den fulde pris for et boligprojekt i Hjørring.
Vestre Landsret har påbudt SCJ Invest A/S, et udviklingsselskab under entreprenørfirmaet Svend Aage Christensen, at betale et restbeløb på én mio. kr. til Tømrermester Lars Kjærgaard, Hjørring.

Der er tale et restbeløb for en grund og byggeprojekt i Hjørring, og dommen er en stadfæstelse af en tidligere byretsdom i sagen. Ud over millionen skal SCJ Invest også betale renter tilbage til 2009 samt sagsomkostninger på samlet 140.000 kr. Det skriver nordjyske.dk.

Strid om forurenet grund
Striden mellem Tømrermester Lars Kjærgaard og SCJ Invest tog sin begyndelse i 2007. SCJ Invest købte dengang en grund på Kløvermarksvej i Hjørring af tømrermesteren, som havde udviklet et boligprojekt for arealet.

Grundet mistanke om forurening på grunden ville SCJ Invest dog kun betale 5 af de 6 mio. kr. mio. kr. prisen lød. Udviklingsselskabet mente, at omkostningerne til oprensning af grunden påfaldt Lars Kjærgaard. På trods af en undersøgelse af grunden, som viste, at oprensning ikke var nødvendig, stod SCJ Invest fast på sit. Vestre Landsret er dog nu kommet frem til det modsatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094