23948sdkhjf

Gas på byggeri af Casa-tegnet sciencefløj

Byggeriet af en ny fløj på Nyborg Gymnasium, tegnet af Casa Arkitekterne, har netop fejret rejsegilde. Hele byggeprojektet ventes færdigt i marts 2012.
En ny sciencebygning sender Nyborg Gymnasium i kategorien af skoler med de mest moderne lokaler til naturvidenskabelig undervisning.

Der er netop fejret rejsegilde på det specielle byggeri, som har været præget af vind og vejr.

- Det våde sommervejr har drillet os. Tidsplanen er skredet lidt, men jeg er sikker på, at alle I håndværkere som hidtil også den kommende tid giver den gas med byggeriet, sagde adm. direktør Poul Christensen fra byggefirmaet Hansson & Knudsen A/S, som står for byggeriet, ifølge Lokalavisen Nyborg.

Byggeriet er efter planen færdigt i november og klar til indflytning til nytår.

3 etager med observatorium og solceller
Sciencefløjen er tegnet af arkitekter fra firmaet Casa Arkitekterne. Der bliver tale om en arkitektonisk særdeles spændende bygning på 1600 kvm i tre etager, hvor arkitekterne også har udnyttet niveauforskellene i området mellem skolen og den tilknyttede kostskole.

Hvert af de naturvidenskabelige fag biologi, fysik og kemi får en etage med tre store undervisningslokaler og tilknyttede studieområder. På bygningens tag placeres et observatorium, og der installeres solceller - altsammen til brug i fysikundervisningen.

Skolen benytter det bygningsmæssige spring fremad til at nytænke og integrere arealerne omkring og op til skolen i den ny helhed. En del af dette tiltag har været en udvidelse og renovering af såvel bilparkering som cykelparkering.

Byggeprojekt færdigt i midten af 2012
Næste skridt i byggeriet bliver renoveringen af skolens hovedbygning, hvor såvel de almindelige undervisningslokaler som faciliteterne til lærere og administration får et gennemgribende løft.

Arbejdet vil omfatte en fuldstændig renovering af hovedbygningens stueetage, hvor de eksisterende undervisningslokaler inddrages, så hele gangafsnittet bliver til ledelse/administration og personalefaciliteter. Ligeledes skal gennemføres en fuldstændig renovering af hovedbygningens 1. sal, der indrettes med 8 undervisningslokaler og et studieområde

Det samlede byggeprojekt forventes færdigt i begyndelsen af marts måned 2012.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141