23948sdkhjf

Bascon ansætter ny afdelingsleder i Aarhus

En af Danmarks førende eksperter i udvikling af læringsmiljøer, Ulla Kjærvang, tiltræder som leder af Bascons arkitektafdeling i Aarhus.
Rådgivningsvirksomheden Bascon har netop styrket sin satsning på fremtidens bygherrerådgivning med ansættelsen af arkitekt Ulla Kjærvang som ny afdelingsleder for virksomhedens arkitektafdeling i Aarhus.

39-årige Ulla Kjærvang har de seneste fire år haft eget firma, hvor hun især har beskæftiget sig med processer, der kobler arkitektur og æstetik med de tidlige faser af et byggeri, hvor vision og funktion fastlægges.

Det er netop disse egenskaber, Bascon har lagt vægt på i valget af den nye afdelingsleder, der skal stå i spidsen for et tættere samarbejde med Bascons øvrige fagligheder:

- Ulla har en bred forståelse af arkitektur som værende mere end design – at det også er et grundlæggende afsæt for det gode liv, som bygningerne danner rammen om. Det passer perfekt ind i vores idéer om fremtidens bygherrerådgivning, hvor både arkitekter, ingeniører, bygherrerådgivere og byplanlæggere alle er med til at skabe maksimal værdi i byggeriets indledende faser. Derfor er det lidt af et scoop, at vi har fået fingre i en af de største kapaciteter på området, siger Michael Sloth, der er direktør for Bascon i Aarhus.

Arkitektur handler om mennesker
Ud over sine erfaringer med arkitektur og processer som strategiske redskaber i byggeriets tidlige faser udmærker Ulla Kjærvang sig som ekspert inden for udvikling af læringsmiljøer. Hun har stor erfaring med at inddrage arkitektur og æstetik til at skabe inspirerende fysiske omgivelser på skoler og i institutioner:

- Byggeri og arkitektur handler om mennesker. Ikke kun når vi skaber læringsmiljøer i skoler, men også når vi bygger boliger, kontorer, plejecentre og idrætsfaciliteter. Den forståelse oplever jeg tydeligt i Bascons visioner for fremtidens bygherrerådgivning. Derfor glæder jeg mig til at udvikle og forny arkitektrollen i samspil med Bascons øvrige fagligheder, siger Ulla Kjærvang, der tiltræder sin nye stilling som afdelingsleder den 1. november 2011.

Bascons nye leder for arkitektafdelingen er uddannet arkitekt fra Arkitektskolen i Aarhus og har desuden en uddannelse som proceskonsulent. Tidligere har hun blandt andet været ansat som konsulent for Dansk Center for Undervisningsmiljø, DCUM, inden hun i 2007 startede egen virksomhed.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078