23948sdkhjf

MT Højgaard skal bygge i Albertslund centrum

Entreprenørkoncernen er står i spidsen for det team, som netop er udpeget som vinder af et stort byggeprojekt i Albertslund. Byggeriet ventes indledt i 2012.
Et nyt stort byggeri med plejecenter, sundhedshus, parkeringskælder, supermarked samt flere butikker og kontorer er på vej i det centrale Albertslund.

Kommunalbestyrelsen har på sit møde den 13. september valgt en vinder blandt tre kandidater, og valget faldt på MT Højgaards projektforslag, der er udviklet i samarbejde med JJW Arkitekter, Schmidt Hammer Lassen, Schønherr og MT Højgaard Design & Engineering.

Projektet fra team MT Højgaard har fokus på livskvalitet, sundhed og brugervenlighed. Samtidig skaber byggeriet nye pladser og grønne uderum. Projektet opfylder 2020-kravene for energiforbrug.

Efter planen skal byggeriet gå i gang i 2012. Tidsplanen forudsætter dog, at finansieringen af byggeriet falder på plads.

Baggrund
Udbuddet for byggeriet i Albertslund Centrum havde frist den 11. juli 2011. Der indkom tre projektforslag fra følgende teams:

• NCC Construction Danmark A/S, Mangor & Nagel Arkitektfirma A/S, Grontmij Carl Bro, sbs rådgivning

• E. Pihl & Søn A/S, Wilhelm Lauritzen Arkitekter, ISC Rådgivende Ingeniører A/S, Hansen, Carlsen & Frølund A/S, 1:1 Landskab

• MT Højgaard A/S, JJW Arkitekter, Schmidt Hammer Lassen Architects, MT Højgaard Design & Engineering, Schønherr
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126