23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
B. Nygaard Sørensen A/S
Jan Johansen, 38 år, er med virkning fra 1. maj ansat som afdelingschef for nybyggeri. Han er uddannet akademiingeniør og kommer senest fra en stilling som projektchef hos Sjælsø Gruppen.

Billund Kommune
Lars Bach, 48 år, er ansat som ny planchef i Billund Kommune. Pr. 1. juni afløser han Jørg Rasmussen, der er gået på pension.

Lars Bach er uddannet Landskabsarkitekt og kommer fra en stilling som projektleder hos rådgivningsfirmaet Johansson og Kalstrup A/S i Varde.

Dansk Arbejdsgiverforening
Karoline Klaksvig tiltræder som ny arbejdsmiljøchef den 2. maj 2011. Hun kommer fra en stilling som souschef i Internationalt og Politisk sekretariat i Arbejdsskadestyrelsen, hvor hun bl.a. havde fokus på grundlæggende forandringer af arbejdsskadesystemet.

Dansk Arbejdsgiverforening er hovedorganisation for 13 arbejdsgiverorganisationer på det private arbejdsmarked inden for industri, handel, transport, service og byggeri.

Grontmij
Karen Gaarden er pr. 15. april 2011 udnævnt til afdelingschef for Konstruktioner & Brandrådgivning i Grontmij A/S og får således ansvaret for at varetage udviklingen af afdelingen.

Karen Gaarden er 41 år og kommer fra en stilling som kompetencechef for Brandrådgivning i samme firma. Dette hverv vil hun fortsat varetage sideløbende med sin nye stilling som afdelingschef.

HUJ A/S
Steen Gede (adm. direktør i Unicare Nordic A/S) er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

HUJ – tidligere Hans Ulrik Jensen – er et byggefirma med aktiviteter inden for murer-, beton-, og tømrerfaget. Hertil kommer partnering samt total- og hovedentrepriser.

H+H Danmark A/S
Hans Gormsen er udtrådt af bestyrelsen, hvorefter Michael Troensegaard Andersen er indtrådt.

Lemminkäinen A/S
Timo Olavi Vikström er tiltrådt som formand for bestyrelsen. Desuden er Claes Henrik Eklund udtrådt af bestyrelsen, mens Leena Kaarina Arimo er indtrådt.

Lemminkäinens hovedaktivitet er produktion og udlægning af asfalt for såvel offentlige som private bygherrer.

MT Højgaard
Lars Eggert Nielsen tiltræder den 1. maj 2011 som partnerchef i Commercial-divisionen med ansvar for for opbygning og vedligeholdelse af relationer til virksomhedens partnere.

Lars Eggert Nielsen er oprindeligt uddannet teknikumingeniør og har de sidste 10 år arbejdet hos Bascon; bl.a. som salgschef.

Desuden tiltræder Jesper Dichmann Sørensen som markedschef for offentlige bygherrer i samme division. Han kommer fra en stilling som chef for Bygningsmyndigheden i Gentofte Kommune og får hos MTH ansvar for samarbejdet med stat, regioner og kommuner.

Sanistål A/S
Matthias Max Schon, Tyskland er udtrådt af bestyrelsen.

Schmidt Hammer Lassen Architects
Kristian Ahlmark er blevet udnævnt til partner. Han har været en del af tegnestuens kontor i København siden etableringen i 2001 og blev associeret partner i 2006.

SKI
Signe Lynggaard Madsen, 36 år, er ansat som ny adm. direktør personen. Hun har siden december 2010 været konstitueret på posten.

Øbro Træ A/S
Michael Arent (tidligere salgsdirektør i Walter Jessen A/S og Optimera) tiltræder som kommerciel direktør.

Øbro Træ har rødder tilbage til 1940 og består af et lokalt udsalgssted centralt på Østerbro i København samt en ny moderne tømmerhandel i Nordhavnen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.266