23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Billund Kommune
Lars Bach, 48 år, tiltræder 1. juni som ny planchef. Han afløser Jørg Rasmussen, der er gået på pension.

Lars Bach er uddannet landskabsarkitekt og kommer fra en stilling som projektleder hos Johansson & Kalstrup A/S. Tidligere har han også været vej- og parkchef i Esbjerg Kommune og rådgiver hos Cowi.

Center for Offentlig Kompetenceudvikling (COK)
Ib Oustrup er ansat som ny direktør. Han kommer fra en stilling som adm. direktør i Ingeniørforeningen IDA og har tidligere været socialdirektør, vicekommunaldirektør og kommunaldirektør i henholdsvis Næstved, Suså og Faxe kommuner.

COK er Danmarks største virksomhed inden for kompetenceudvikling og efteruddannelse.

Danakon A/S
Jens Tulinius er fratrådt som bestyrelsesformand, hvorefter Henrik Hildebrand er tiltrådt.

Danakon er et rådgivende ingeniørfirma med base i Taastrup.

Dissing + Weitling
Lars Søndergaard fratræder som direktør og afløses af arkitekt Steen Savery Trojaborg.

Steen Savery Trojaborg er mangeårige partner i firmaet, og han vil forestå ledelsen af firmaet i samarbejde med de to øvrige partnere, arkitekterne Stig Mikkelsen og Daniel V. Hayden.

Lars Søndergaard bliver i den kommende periode tilknyttet firmaet på konsulentbasis.

Arkitektfirmaet Dissing+Weitling er grundlagt i 1971 og er de senere år bl.a. kendt for sit bidrag til masterplanen for Copenhagen Towers i Ørestaden.

MT Højgaard
Sektionsdirektør Ivan Thorsen overtager med virkning fra den 1. maj ansvaret for koncernens kontor i Hanoi, Vietnam, der dækker aktiviteterne i Sydøstasien.

Ivan Thorsen har været ansat i MT Højgaard siden 2006, hvor han har haft ansvar for systemopbygning og kommercielle aktiviteter i forretningsområdet Civil Engineering.

MT Højgaard har hovedkontor er i Søborg og beskæftiger omtrent 5.000 medarbejdere. Koncernen omsatte for 8,3 mia. kroner i 2010.

Sanistål
På den nyligt afholdt generalforsamling var der genvalg til de nominerede kandidater til bestyrelsen Ole Steen Andersen, Jens Jørgen Madsen, Steen Gede, Walther V. Paulsen og Peter Vagn-Jensen.

På det efterfølgende konstituerende bestyrelsesmøde blev Ole Steen Andersen genvalgt som formand og Jens Jørgen Madsen blev genvalgt som næstformand. Der var ligeledes genvalg af revisionskomiteen med Walther V. Paulsen som formand.

Sanistål er grossist inden for industri og byggeri og leverer bl.a. værktøj, vvs, stål og badeartikler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141