23948sdkhjf

Hoffmann vinder skoleprojekt til 85 mio. kroner

Fem teams var med i opløbet, da Hoffmann, Kjær & Richter og Alectia torsdag blev udpeget som vinder af konkurrencen om en ombygning af Christiansfeld Skole.
Kolding Kommune udskrev i oktober 2010 en konkurrence om totalentreprisen på en til- og ombygning af Christiansfeld Skole.

Efter prækvalifikation blev fem konsortier udvalgt til at afgive tilbud, og i denne uge blev det offentliggjort, at opgaven til 85 mio. kroner tilfalder entreprenørfirmaet Hoffmann i samarbejde med Kjær & Richter og Alectia.

Byggeriet indledes i oktober 2011 og ventes afsluttet primo 2013.

Biblioteker lægges sammen
- Vinderprojektet er en totaloplevelse og gennemarbejdet rum for rum med forståelse for nye læringsmetoder, og kommunikation på flere niveauer, lyder det blandt andet i dommerbetænkningen.

Om- og tilbygningsprojektet har til formål at samle hele på Christiansfeld Skole, der i dag er fordelt på tre forskellige adresser.

Projektet omfatter en to-sporet grundskole med en tresporet overbygning og integrerede SFO-faciliteter, faciliteter for ungdomsskole, specialcenter og en sammenlægning af det offentlige bibliotek med skolebiblioteket.

Udover Hoffmann m.fl. deltog følgende teams i konkurrencen:
• E. Pihl & Søn, ATRA Arkitekter, Hundsbæk & Henriksen og Vilsbølls.
• MT Højgaard, Tegnestuen Mejeriet og Ingeniør´ne.
• Jorton, GPP Arkitekter, Niras, Thing & Wainø, Kjærvang og VGLCPH.
• NCC Construction Danmark, Arkitema og Rambøll Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094