23948sdkhjf

Vejle-entreprenør henter direktør i Velfac

Jens Winther indtræder den 1. april i ejerkredsen og direktionen hos STB Byg. Målet er at bygge videre på de senere års vækst.
Ejerkredsen udvides fra to til tre, når Henrik Nielsen og Jan Olesen om godt tre uger byder velkommen til STB Bygs nye adm. direktør, 52-årige Jens Winther.

Den nye direktør kommer til fra vinduesproducenten Velfac, hvor han har været ansat siden 1992; først som salgschef, siden som salgsdirektør og de sidste 10 år som direktør:

- Med Jens Winther ombord får vi en fantastisk ressource til at hjælpe os med at nå vores mål om en fortsat stærk vækst, siger medejer Henrik Nielsen.

Værdifuld erfaring i bagagen
Selvom Jens Winther endnu ikke har haft sin første arbejdsdag, har han allerede et godt indblik i STB-koncernen, hvor han har siddet med i bestyrelsen. Og målet for den nye direktør er klart:

- Min opgave bliver at være med til at sikre, at den vækst, som STB de senere år har haft, fortsætter, fastslår den nye direktør, der har en stor erfaring at trække på, når det kommer til at skabe vækst:

- Da jeg startede i Velfac, var der vel 100 medarbejdere, og lige inden finanskrisen var dette tal steget til omkring 1.500. Så selvom det ikke nødvendigvis er den størrelse, vi ønsker, at STB skal vokse til, så er rejsen vi står foran den samme: Vi vil fremad – på den rigtige måde, siger han.

Vækst med omtanke
Trods de svære tider i bygge- og anlægsbranchen fejler ambitionerne ikke noget hos de tre STB-ejere.

Målet er således, at virksomhedens omsætning i løbet af de kommende år skal øges væsentligt – med fokus på bundlinjen, så finansieringen af væksten kan håndteres med omhu:

- Udfordringen for os har været at få skabt de nødvendige rammer for at fremme væksten. Med Jens Winther som en del af ejerkredsen og direktionen tror vi på, at rammerne er lagt, og at vi vil kunne udvikle virksomheden i vanlig god kvalitet og yderligere vokse med omtanke, siger Henrik Nielsen og fortsætter:

- Vi bliver i kraft af vort netværk indbudt til at byde på mange interessante opgaver, og derfor har vi en stor ordrebeholdning med udsigt til endnu flere i pipelinen. Men vi hviler ikke på laurbærrene og vil fortsat arbejde på højtryk, fastslår han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093