23948sdkhjf

Stormen skaber arbejdspladser i byggeriet

Den værste storm siden 2005 forårsagede natten til tirsdag store ødelæggelser landet over. I byggebranchen kan det give beskæftigelse til op mod 700 mand.
Der er ikke noget positivt i ødelagte tage og knuste ruder. Men stormen, der ramte landet natten til tirsdag, ser ud til at komme den trængte byggebranche til gode.

Hos Dansk Byggeri vurderer man, at udbedring af skaderne vil medføre en stigning på 400 mio. kroner i bygge- og anlægsvirksomhedernes omsætning, og det baner vej for nye arbejdspladser i branchen.

Ifølge seniorøkonom Finn Bo Frandsen vil oprydningsarbejdet efter stormen give arbejde til 500 mand i bygge- og anlægsbranchen og 200 mand i de leverende erhverv:

- Vi glæder os ikke over stormen, men når det skal være, så falder den på et godt tidspunkt. Stormen giver ekstra arbejde på en tid af året, hvor vi normalt ikke har så meget at lave, og stormskader er typisk skader, der skal laves her og nu, forklarer han.

Dansk Byggeri offentliggjorde forleden en ny konjunkturanalyse , der forudser en nedgang i beskæftigelsen på omkring 2.000 frem til årsskiftet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094