23948sdkhjf

Deltagerrekord i jubilæumsår

Byggeriets arbejdsmiljø er i fokus, når Dansk Byggeri i disse dage holder konference på Sydfyn.

På tiende år sætter Dansk Byggeri fokus på det gode arbejdsmiljø med den årlige arbejdsmiljøkonference.

I år er samlet næsten 100 repræsentanter fra byggebranchen, der over to dage nørder arbejdsmiljø på Sinatur Hotel Gl. Avernæs ved Assens på Sydfyn. Det er ny deltagerrekord.

- Det skal være sikkert og sundt at gå på arbejde. Byggebranchen ønsker at samarbejde om at finde løsning på udfordringerne inden for arbejdsmiljø. Vejen er planlægning allerede, mens byggeriet bliver tegnet, god planlægning undervejs, instruktion, oplæring og tilsyn. På konferencen drøfter vi, hvordan det bedst kan foregå, siger arbejdsmiljøchef Mette Møller, Dansk Byggeri, i en pressemeddelelse.

Godt begyndt er halvt fuldendt
Allerede i planlægningen af arbejde og byggeri skal arbejdsmiljø tænkes ind. Her skal hele byggeriets værdikæde samarbejde om at lægge vægt på arbejdsmiljø.

- Derfor er det målet for Dansk Byggeri, at vi på arbejdsmiljøkonferencen kan arbejde sammen om det gode arbejdsmiljø, der både understøtter trivslen på arbejdspladsen og sikkerheden, siger Mette Møller.

På konferencens første dag blev der også tid til at høre oplæg fra Arbejdstilsynet. Dansk Byggeri lægger stor vægt på den daglige og direkte kontakt mellem branchen og Arbejdstilsynet, sådan at der kan skabes forståelse på begge sider af bordet.

Både fysisk og psykisk arbejdsmiljø
- Byggebranchen står sammen om et bedre arbejdsmiljø, både på det fysiske og psykiske område. Dette samarbejdet er til gavn for alle i branchen. Vi skal forebygge ulykker, nedslidning og dårlig trivsel.

- Vi er dog ikke i mål, og indsatsen skal fortsættes. Derfor er Dansk Byggeris Arbejdsmiljøkonference 2019 allerede lagt i støbeskeen, slutter Mette Møller.

rg

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109